Ben jij al
enthousiast?

Weet jij het zeker? Doe je op 29 augustus 2021 mee aan dé Fit Fun Triathlon Noordoostpolder? Super!
Schrijf je hieronder in voor de 1/8e, 1/4e of 1/2e triathlon in Emmeloord.

Inschrijven

Let op! Dit jaar geldt een restitutiebeleid voor afmelden. Onderaan de pagina lees je hier meer over.

Tijdsregistratie

De tijdregistratie vindt plaats door middel van MyLaps. Deelnemers zijn verplicht een witte chip inclusief enkelband te dragen, die ze van
de organisatie van dé Fit Fun Triathlon Noordoostpolder krijgen. Lever de chip en enkelband na afloop van je triathlon weer in, alleen zo
kun je je fiets uit de wisselzone meenemen.

Restitutiebeleid

Voor dé 9e Fit Fun Triathlon Noordoostpolder in 2021 hanteert de organisatie net als voorgaande jaren een restitutiebeleid. We hanteren
daarbij de volgende regelingen:

  • Bij afmelding voor 1 juli 2021, worden de inschrijfkosten volledig teruggestort na aftrek van € 5,00 administratiekosten.
  • Bij afmelding van 1 juli tot 1 augustus 2021, worden 75% van de inschrijfkosten teruggestort na aftrek van € 5,00 administratiekosten.
  • Bij afmelding van 1 augustus tot de sluitingsdatum zaterdag 21 augustus 2021, worden 50% van de inschrijfkosten teruggestort na aftrek van € 5,00 administratiekosten.
  • Bij afmelding na de sluitingsdatum van 21 augustus 2021, vervalt het recht op teruggave van het inschrijfgeld.
  • Overdragen van de inschrijving is niet mogelijk.

De organisatie hanteert voor de halve triathlon afstand een tijdslimiet van 6 uur en 45 minuten, kijk voor meer informatie over starttijden en limieten op deze pagina.
Deelname is voor eigen risico, de organisatie is op generlei wijze aansprakelijk. Uw mail-adres wordt gebruikt om u via nieuwsbrieven over wedstrijd-, clinic- en algemene zaken van Triathlon NOP te informeren.

Wij wensen u een goede voorbereiding toe.